Categorie:Begrippen

Een begripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden. is een entiteitConcreet of abstract ding dat bestaat, bestond of zou kunnen bestaan, met inbegrip van de onderlinge verbanden tussen deze dingen. waarmee een bepaalde klasseVerzameling objecten met overeenkomstige eigenschappen (‘kenmerken, associaties en gedrag’).Een groep voorwerpen die een bepaald aantal kenmerken gemeenschappelijk heeft en zich daarin onderscheidt van overeenkomstige groepen. Verzameling mensen of dingen met dezelfde eigenschappen., een idee of een relatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype. als object aangeduid kan worden. Om een gegevenEen gegeven, ook wel datum, is een constructieve bijzonderheid: het is de vastgelegde uitdrukking van een feit. als een begripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden. te kunnen beschouwen zijn twee factoren van belang: een begripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden. moet op een of andere wijze duidelijk en eenduidig zijn beschreven.
Klik op de button om een nieuw elementEnkelvoudig ding, dat lid kan zijn van een verzameling. Een element is een concept of een relatie. van dit elementtype te maken:

Van AEenheid van elektrische stroom, die volgt uit de vaste numerieke waarde van de elementaire lading e, die is vastgesteld op 1,602 176 634 × 10-19, uitgedrukt in de eenheid C, waarbij C gelijk is aan A•s en de seconde volgt uit de cesiumfrequentie. tot ZGetal, dat kan worden geschreven zonder een breukdeel of fractie.

Overzicht van alle 2.454 begrippenEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.:

! A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pagina’s in categorie "Begrippen"

Deze categorie bevat de volgende 200 pagina’s, van in totaal 2.454.

(vorige pagina) (volgende pagina)

V

(vorige pagina) (volgende pagina)