verdampingsproces

Eigenschappen

VoorkeurslabelverdampingsprocesDe overgang van water in vloeibare of vaste vorm in waterdamp.
DefinitieDe overgang van water in vloeibare of vaste vormIn het algemeen is een vorm hoe een voorwerp zintuiglijk (tast, zicht, enzovoorts) op de mens overkomt, bijvoorbeeld cirkel, vierkant, rechthoek, ovaal, driehoek. in waterdamp.
Synoniemverdamping (proces)De overgang van water in vloeibare of vaste vorm in waterdamp.
Exacte overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.https://www.aquo.nl/index.php/Id-7baa53bf-ec84-4c42-b944-951719eff938
Video van

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
verdampingsprocesDe overgang van water in vloeibare of vaste vorm in waterdamp.Breder
  • verdamping (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
verdampingsprocesDe overgang van water in vloeibare of vaste vorm in waterdamp.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt.Een bron is de plaats of organisatie waar bepaalde informatie is ontstaan en/of beschikbaar wordt gesteld, of de documenten waarin die informatie is vervat.Punt van waaruit grondwater wordt onttrokken.Het systeem dat de in te winnen grootheden levert.Oorsprong van een emissie. van
verdampingsprocesDe overgang van water in vloeibare of vaste vorm in waterdamp.Lid van AquoUniforme taal voor het uitwisselen van gegevens binnen de watersector.

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
evaporatie (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederverdampingsprocesDe overgang van water in vloeibare of vaste vorm in waterdamp.
evapotranspiratie (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederverdampingsprocesDe overgang van water in vloeibare of vaste vorm in waterdamp.
Rdf.jpg