Domein Architectuur Gegevens en Integratie

ArchiMateArchiMate is een open en onafhankelijke beschrijvingstaal voor enterprise-architecturen. De taal wordt ondersteund door diverse modelleerhulpmiddelen voor IT-architectuur van verschillende leveranciers. De taal is gebaseerd op IEEE-standaard 1471. Sinds 2008 wordt ArchiMate als open standaard ondersteund en beheerd door The Open Group.-model Domein ArchitectuurBeschrijving van een complex geheel, en van de principes die van toepassing zijn op de ontwikkeling van het geheel en zijn onderdelen. Gegevens en Integratie
Importdatum/tijdTijd in klassieke zin is het verschijnsel dat van een gebeurtenis gezegd kan worden dat deze na of voor een andere gebeurtenis plaatsvindt. Een gebeurtenis vindt plaats op een tijdstip of moment.  : 21-10-2020 18:29:18
ArchiMateversie  : 3.1
(Geen documentatie beschikbaar.)
ArchiMateArchiMate is een open en onafhankelijke beschrijvingstaal voor enterprise-architecturen. De taal wordt ondersteund door diverse modelleerhulpmiddelen voor IT-architectuur van verschillende leveranciers. De taal is gebaseerd op IEEE-standaard 1471. Sinds 2008 wordt ArchiMate als open standaard ondersteund en beheerd door The Open Group.-elementenEnkelvoudig ding, dat lid kan zijn van een verzameling. Een element is een concept of een relatie.
Rationale-elementenEnkelvoudig ding, dat lid kan zijn van een verzameling. Een element is een concept of een relatie.

StrategieStrategisch plan dat is ontworpen om vastgestelde doelstellingen te realiseren.-elementenEnkelvoudig ding, dat lid kan zijn van een verzameling. Een element is een concept of een relatie.

Bedrijfslaag

Applicatielaag

Technologielaag

Fysieke elementenEnkelvoudig ding, dat lid kan zijn van een verzameling. Een element is een concept of een relatie.

Implementatie- en migratie-elementenEnkelvoudig ding, dat lid kan zijn van een verzameling. Een element is een concept of een relatie.

Samengestelde elementenEnkelvoudig ding, dat lid kan zijn van een verzameling. Een element is een concept of een relatie.

ArchiMateArchiMate is een open en onafhankelijke beschrijvingstaal voor enterprise-architecturen. De taal wordt ondersteund door diverse modelleerhulpmiddelen voor IT-architectuur van verschillende leveranciers. De taal is gebaseerd op IEEE-standaard 1471. Sinds 2008 wordt ArchiMate als open standaard ondersteund en beheerd door The Open Group.-relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.
Structuurrelaties

Afhankelijkheidsrelaties

Dynamische relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

Overige relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

Relatieconnectoren