GG04-Overzicht basis- en kernregistraties

ArchiMate-modellenEen model is een schematische weergave van de werkelijkheid.<a class="mw-lingo-tooltip-link" href="https://kennis.hunzeenaas.nl/index.php/Id-5d0ddd9c-07a3-42f1-ae90-0691292b4c9f"></a> > Domein Architectuur Gegevens en Integratie > Views > GG04-Overzicht basisHet gedeelte van het dijklichaam dat de ondergrond vormt voor een granulair filter of een geotextiel.- en kernregistratiesEen kernregistraties is een interne gegevensverzameling die voor meervoudig gebruik in aanmerking komt. De gegevens worden gebruikt in verschillende applicatieve functies. Uitgangspunt is het principe 'éénmalige vastlegging, meervoudig gebruik'.
GG04-Overzicht basisHet gedeelte van het dijklichaam dat de ondergrond vormt voor een granulair filter of een geotextiel.- en kernregistratiesEen kernregistraties is een interne gegevensverzameling die voor meervoudig gebruik in aanmerking komt. De gegevens worden gebruikt in verschillende applicatieve functies. Uitgangspunt is het principe 'éénmalige vastlegging, meervoudig gebruik'.
Legenda


Originele kleuren
ArchiMate basiskleuren
   
Klik hier om deze view op ware grootte te tonen.
Klik hier om de technische details van deze view te tonen.


ArchiMate-view GG04-Overzicht basisHet gedeelte van het dijklichaam dat de ondergrond vormt voor een granulair filter of een geotextiel.- en kernregistratiesEen kernregistraties is een interne gegevensverzameling die voor meervoudig gebruik in aanmerking komt. De gegevens worden gebruikt in verschillende applicatieve functies. Uitgangspunt is het principe 'éénmalige vastlegging, meervoudig gebruik'.
Elementtype  : ArchiMateView
ElementEnkelvoudig ding, dat lid kan zijn van een verzameling. Een element is een concept of een relatie.-id  : Id-67e88c2d-97d9-a68c-44ff-3ac3d3523811
ArchiMate-modelEen model is een schematische weergave van de werkelijkheid.  : Domein Architectuur Gegevens en Integratie
Label  : GG04-Overzicht basisHet gedeelte van het dijklichaam dat de ondergrond vormt voor een granulair filter of een geotextiel.- en kernregistratiesEen kernregistraties is een interne gegevensverzameling die voor meervoudig gebruik in aanmerking komt. De gegevens worden gebruikt in verschillende applicatieve functies. Uitgangspunt is het principe 'éénmalige vastlegging, meervoudig gebruik'.
Elementen  : 
Relaties  :