Delta


Eigenschappen

VoorkeurslabelDelta
DefinitieDelta is een plugin op Erdas Imagine, ontwikkeld door Imagem om mutaties in het terrein op te sporen middels remote sensing technieken.
Toelichting op definitieDelta bestaat uit diverse modellen, gemaakt met de spatial modeler, waarmee middels geo-analyses, remote sensing en AI, veranderingen in het terrein kunnen worden opgespoord. Delta is een hulpmiddel om de kernregistraties (DAMO) en basisregistraties (BGT / BAG)actueel te krijgen en actueel te houden.

De input van Delta bestaat uit de volgende producten:

  • Beeldmateriaal via HWH: RGB en CIR ortho luchtfoto's & afgeleide producten, true pixel luchtfoto, puntenwolken, DSM uit puntenwolken, changefile, AHN (DEM & Lidar).
  • Satellietbeelden (NSO)
  • Kernregistratie
  • Basisregistratie


Per jaar verandert gemiddeld 15% van het grondgebied van een willekeurige gemeente, waterschap of provincie, maar handmatig speuren naar veranderingen is tijdrovend en kostbaar. Het actueel, betrouwbaar en compleet bijhouden van basisregistraties en andere kernregistraties is nodig om zeker te kunnen zijn dat u slimme beslissingen kan nemen. Met slimme data automatisering kunt u eenvoudig en efficiënt beheer uitvoeren in een Nederlandstalige interface. Visualiseer veranderingen overzichtelijk voor analyse in slechts een paar klikken.
Voorbeeldhttps://www.imagem.nl/delta/modellen
Exacte overeenkomsthttps://www.imagem.nl/delta/
Afbeelding vanDelta

Opsporen van fouten in het duiker bestand met Delta.

detectie afwijkende watergangen

detectie afwijkende watergangen

detectie afwijkende watergangen

detectie afwijkende watergangen

Erdas Imagine Delta plugin - detectie afwijkende watergangen.
Afbeelding URLhttps://kennis.hunzeenaas.nl/index.php/Speciaal:Doorverwijzen/file/Delta_plus_Erdas_Imagine_2020.jpg?width=500px
Video van
StatusConcept

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
DeltaBreder
DeltaBron van
DeltaDeel van
DeltaGerelateerd

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
Deltaplan (Begrip)GerelateerdDelta
geo-tinderen (Begrip)GerelateerdDelta
Rdf.jpg