kernregistratie


Eigenschappen

Voorkeurslabelkernregistratie
DefinitieEen kernregistraties is een interne gegevensverzameling die voor meervoudig gebruik in aanmerking komt. De gegevens worden gebruikt in verschillende applicatieve functies. Uitgangspunt is het principe 'éénmalige vastlegging, meervoudig gebruik'.
Synoniemkernregistraties
Toelichting op definitieVoorbeelden van kernregistraties zijn de legger en het beheerregister van het waterschap waar de juridische en werkelijke afmetingen van de objecten worden vastgelegd.
Voorbeeldhttps://opendata.hunzeenaas.nl/opendataportaal
Exacte overeenkomsthttp://www.vrgz.nl/media/1665/06bijlage-programma-kernregistraties.pdf
Bijna overeenkomsthttps://www.solventa.nl/blog/kernregistraties-eigenlijk-heeft-iedere-gemeente-die-al-lang/

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
kernregistratieBreder
kernregistratieBron van
kernregistratieGerelateerd

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
beheerregister (Begrip)Brederkernregistratie
Rdf.jpghttps://kaart.pdok.nl/api/api.html?mapdiv=map_vialink&zoom=10&showscaleline=true&showmouseposition=true&geocoder=%7b%7d&loc=254103.11%2c%20569820.245&wmsurl=https://opendata.hunzeenaas.nl/geoserver/ows?SERVICE%3DWMS&wmslayers=OpenData:Vastgestelde_schouwsloten%2cOpenData:Hoofdwatergang%2cOpenData:Mask_HunzeEnAas%2cOpenData:Duiker%2cOpenData:Stuw%2cOpenData:Inlaat%2cOpenData:Gemaal%2cOpenData:Sluis%2cOpenData:Aflaat%2cOpenData:Vispassage%2cOpenData:Voorde%2cOpenData:Rioolgemaal%2cOpenData:Bodemval%2cOpenData:IBA%2cOpenData:Leiding%2cOpenData:RWZI&wmsinfoformat=text/html&markersdef=https://kaart.pdok.nl/api/js/pdok-markers.js&layersdef=https://kaart.pdok.nl/api/js/pdok-layers.js&pdoklayers=BRT%2cBGT_PASTEL_TMS