fout

Eigenschappen

VoorkeurslabelfoutHet verschil tussen een gemeten/benaderde waarde en de echte waarde.
DefinitieHet verschil tussen een gemeten/benaderde waarde en de echte waarde.
SynoniemfoutenHet verschil tussen een gemeten/benaderde waarde en de echte waarde., foutjeHet verschil tussen een gemeten/benaderde waarde en de echte waarde., foutjesHet verschil tussen een gemeten/benaderde waarde en de echte waarde.
Toelichting op definitieAfwijking van een situatie ten opzichte van de ideale situatie. Omdat de echte waarde vaak niet bekend is, is ook de foutHet verschil tussen een gemeten/benaderde waarde en de echte waarde. niet bekend (anders kon de foutHet verschil tussen een gemeten/benaderde waarde en de echte waarde. worden verwijderd). Meestal is er welGeconcentreerde uitstroming van kwelwater. aan te geven hoe groot de kans is dat de foutHet verschil tussen een gemeten/benaderde waarde en de echte waarde. tussen bijvoorbeeld +2 en -2 cm in zit.
Exacte overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.http://www.aquolex.nl/html5/?id=25005&type=term, https://nl.wikipedia.org/wiki/Fout
Afbeelding vanfouten-door-werknemers-300x200.jpg
Foutje, bedankt....

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
foutHet verschil tussen een gemeten/benaderde waarde en de echte waarde.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt.Een bron is de plaats of organisatie waar bepaalde informatie is ontstaan en/of beschikbaar wordt gesteld, of de documenten waarin die informatie is vervat.Punt van waaruit grondwater wordt onttrokken.Het systeem dat de in te winnen grootheden levert.Oorsprong van een emissie. van
foutHet verschil tussen een gemeten/benaderde waarde en de echte waarde.Lid van AquoUniforme taal voor het uitwisselen van gegevens binnen de watersector.

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
afrondfout (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederfoutHet verschil tussen een gemeten/benaderde waarde en de echte waarde.
bug (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederfoutHet verschil tussen een gemeten/benaderde waarde en de echte waarde.
menselijke fout (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederfoutHet verschil tussen een gemeten/benaderde waarde en de echte waarde.
statistische fout (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederfoutHet verschil tussen een gemeten/benaderde waarde en de echte waarde.
stochastische fout (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederfoutHet verschil tussen een gemeten/benaderde waarde en de echte waarde.
systematische fout (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederfoutHet verschil tussen een gemeten/benaderde waarde en de echte waarde.
toevallige fout (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederfoutHet verschil tussen een gemeten/benaderde waarde en de echte waarde.
Rdf.jpg