applicatiecomponent

Eigenschappen

VoorkeurslabelapplicatiecomponentEen applicatie of een onderdeel daarvan die voor de gebruiker herkenbare functionaliteiten bevat en als afzonderlijke eenheid ingezet of vervangen kan worden.
DefinitieEen applicatieEen applicatiecomponent dat gericht is op het ondersteunen van eindgebruikers. of een onderdeel daarvan die voor de gebruiker herkenbare functionaliteiten bevat en als afzonderlijke eenheidDe dimensie van de grootheid waarin een parameter wordt uitgedrukt. ingezet of vervangen kan worden.
SynoniemApplicatiecomponentenEen applicatie of een onderdeel daarvan die voor de gebruiker herkenbare functionaliteiten bevat en als afzonderlijke eenheid ingezet of vervangen kan worden.
Exacte overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.http://www.rws.nl/abdl#DEF-0186

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
applicatiecomponentEen applicatie of een onderdeel daarvan die voor de gebruiker herkenbare functionaliteiten bevat en als afzonderlijke eenheid ingezet of vervangen kan worden.Breder
  • software (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
  • systeem (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
applicatiecomponentEen applicatie of een onderdeel daarvan die voor de gebruiker herkenbare functionaliteiten bevat en als afzonderlijke eenheid ingezet of vervangen kan worden.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt.Een bron is de plaats of organisatie waar bepaalde informatie is ontstaan en/of beschikbaar wordt gesteld, of de documenten waarin die informatie is vervat.Punt van waaruit grondwater wordt onttrokken.Het systeem dat de in te winnen grootheden levert.Oorsprong van een emissie. van

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
Delta (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederapplicatiecomponentEen applicatie of een onderdeel daarvan die voor de gebruiker herkenbare functionaliteiten bevat en als afzonderlijke eenheid ingezet of vervangen kan worden.
applicatie (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederapplicatiecomponentEen applicatie of een onderdeel daarvan die voor de gebruiker herkenbare functionaliteiten bevat en als afzonderlijke eenheid ingezet of vervangen kan worden.
webservice (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederapplicatiecomponentEen applicatie of een onderdeel daarvan die voor de gebruiker herkenbare functionaliteiten bevat en als afzonderlijke eenheid ingezet of vervangen kan worden.
Rdf.jpg