constructie

Eigenschappen

VoorkeurslabelconstructieWat door construeren ontstaan is.
DefinitieWat door construeren ontstaan is.
SynoniemconstructiesWat door construeren ontstaan is., constructieonderdeelWat door construeren ontstaan is., constructieonderdelenWat door construeren ontstaan is.
Toelichting op definitieEen constructieWat door construeren ontstaan is. is een geheel dat herleidbaar (omkeerbaar) uit twee of meerEen massa stilstaand landoppervlaktewater. delen is samengevoegd. Een houten klomp is dus geen constructieWat door construeren ontstaan is., een simpel kruis al welGeconcentreerde uitstroming van kwelwater..

Constructieleer is de wetenschapWetenschap is zowel de systematisch verkregen, geordende en verifieerbare menselijke kennis, het daarmee verbonden proces van kennisverwerving als de gemeenschap waarin deze kennis wordt vergaard. Deze gemeenschap heeft haar eigen wetenschappelijke methodes en conventies om tot hypotheses, wetmatigheden, theorieën en systemen te komen. van het bouwen van constructiesWat door construeren ontstaan is., zoals machinesEen machine is een apparaat opgebouwd uit een frame, een aandrijvingsmechanisme en overige specifieke onderdelen. Het is een mechanisme dat een vorm van beweging of energie in een andere vorm van beweging of energie kan omzetten., bruggenCivielkundige constructie die doorgang verschaft voor voetgangers, dieren, voertuigen en diensten boven obstakels of tussen twee punten op een hoogte boven de grond. en gebouwenBouwwerk, dat een voor mensen toegankelijke overdekte geheel of gedeeltelijk met wanden omsloten ruimte vormt.. De constructieleer vormt een onderdeel van de civiele techniekCiviele techniek is de toegepaste wetenschap die zich bezighoudt met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van objecten die vastzitten in de grond., de mechanica en de werktuigbouwkunde.

In de bouwkunde is een constructieWat door construeren ontstaan is. (drager) dat deel van het bouwwerk dat zorgt voor de stabiliteit. Zo ontstaat de scheiding tussen drager en inbouw. Een kozijn is dus niet constructief, een dragende binnenwand welGeconcentreerde uitstroming van kwelwater..
Exacte overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.http://www.aquolex.nl/html5/?id=24243&type=term, https://nl.wikipedia.org/wiki/Constructie
Afbeelding vanhttps://image.slidesharecdn.com/constructiewerkstuknunodig-150621133150-lva1-app6892/95/constructie-naut-2-638.jpg?cb=1434894154

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
constructieWat door construeren ontstaan is.Breder
  • fysiek object (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
constructieWat door construeren ontstaan is.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt.Een bron is de plaats of organisatie waar bepaalde informatie is ontstaan en/of beschikbaar wordt gesteld, of de documenten waarin die informatie is vervat.Punt van waaruit grondwater wordt onttrokken.Het systeem dat de in te winnen grootheden levert.Oorsprong van een emissie. van

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
behuizing (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederconstructieWat door construeren ontstaan is.
knooppunt rioolstelsel (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederconstructieWat door construeren ontstaan is.
kunstwerk (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederconstructieWat door construeren ontstaan is.
ontvangwerk (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederconstructieWat door construeren ontstaan is.
pomp (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederconstructieWat door construeren ontstaan is.
rioolstelsel (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederconstructieWat door construeren ontstaan is.
verdeelinrichting (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederconstructieWat door construeren ontstaan is.
verdeelwerk (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederconstructieWat door construeren ontstaan is.
bouwwerk (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)Deel vanconstructieWat door construeren ontstaan is.
belasting (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)GerelateerdconstructieWat door construeren ontstaan is.
Rdf.jpg