maatregel


Eigenschappen

Voorkeurslabelmaatregel
DefinitieBeheersactiviteit (enkelvoudig) ten behoeve van het op het gewenste kwaliteitsniveau houden of brengen van de vastgestelde functies van een watersysteem.
Toelichting op definitieDe maatregelen kunnen bestaan uit werkzaamheden in het kader van aanleg, verbetering, herstel, variabel onderhoud, vast onderhoud, en andere activiteiten, die voortvloeien uit het beheer van watersystemen, zoals onderzoek, begeleiden, bewaken, etcetera. (bron: Handleiding Beheersplan Nat (BPN) / Aquo)


Een enkelvoudige actie om de inrichting of het beheer van het waterhuishoudkundig systeem op onderdelen te verbeteren. (bron: DIV)

Beheersactiviteit ten behoeve van het op het gewenste kwaliteitsniveau houden of brengen van de vastgestelde functies van een watersysteem. De maatregelen kunnen bestaan uit werkzaamheden in het kader van aanleg, verbetering, herstel, variabel onderhoud, vast onderhoud, en andere activiteiten, die voortvloeien uit het beheer van watersystemen, zoals onderzoek, begeleiden, bewaken, etcetera. 
Exacte overeenkomsthttps://www.aquo.nl/index.php/Id-82370077-9894-41f2-b24a-ab82fd9db6c6
StatusConcept

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
maatregelBreder
maatregelBron van
maatregelDeel van
maatregelGerelateerd
maatregelLid van Aquo

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
onderhoudsmaatregel (Begrip)Bredermaatregel
variabele maatregel (Begrip)Bredermaatregel
technische beheersactiviteit (Begrip)Deel vanmaatregel
beleidsoptie (Begrip)Gerelateerdmaatregel
Rdf.jpg