mutatiemeldingobject


Eigenschappen

Voorkeurslabelmutatiemeldingobject
DefinitieEen mutatiemelding is een signaal dat een geo-registratie op een bepaalde locatie niet de fysieke werkelijkheid weergeeft. De bronhouder is ervoor verantwoordelijk om de geo-registratie te actualiseren.
Synoniemmutatiemeldingenobject, mutatiemelding object, mutatiemelding objecten, mutatiemeldingenobjecten, mutatiemeldingen object, mutatiemeldingen objecten, mmo, mmo-object, mmo-objecten
Toelichting op definitieLocaties waar een melding ontvangen is over het mogelijk niet overeenkomen van de fysieke werkelijkheid met de in geografische registraties opgenomen gegevens. De bronhouder heeft de plicht om meldingen te beoordelen en waar nodig de geografische registraties binnen de normen ten aanzien van actualiteit en nauwkeurigheid in overeenstemming met de fysieke werkelijkheid te brengen.


De MMO tabel wordt intern gebruikt om alle locaties te registreren waar de werkelijkheid niet overeenkomt met het beheerregister, legger en of een basisregistratie. In deze proces tabel wordt de voortgang vastgelegd zodat er een goed beeld ontstaat van de werkvoorraad van het gis-team en de voortgang van de werkzaamheden. Een deel van deze MMO tabel is opvraagbaar via ons opendataportaal. (bron: Hunze en Aa's)
Voorbeeldhttps://opendata.hunzeenaas.nl/opendataportaal/srv/dut/catalog.search#/metadata/54054b43-96c5-4e66-9b9e-018d7f178b19
Afbeelding vanMMO meldingen in Arcgis
MMO tabel, getoond in Arcgis.
StatusConcept

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
mutatiemeldingobjectBreder
mutatiemeldingobjectBron van
mutatiemeldingobjectGerelateerd

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
Rdf.jpg