nauwkeurigheid

Eigenschappen

VoorkeurslabelnauwkeurigheidHet totaal van precisie en betrouwbaarheid.
DefinitieHet totaal van precisie en betrouwbaarheid.
SynoniemmeetnauwkeurigheidHet totaal van precisie en betrouwbaarheid.
Toelichting op definitieNauwkeurigheidHet totaal van precisie en betrouwbaarheid. kan dus niet alleen in cm's worden uitgedrukt maar moet worden gebruikt als een combinatie van precisie (bijvoorbeeld in cm) en een uitspraak over de mate van controleProces waarbij de juistheid van een model wordt aangetoond. die er is. Dit begripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden. kan dus niet gebruikt worden als een losse kwaliteitsindicator. Het hoeft dus eigenlijk nooit te worden gebruikt.
Exacte overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.http://www.aquolex.nl/html5/?id=27062&type=term

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
nauwkeurigheidHet totaal van precisie en betrouwbaarheid.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt.Een bron is de plaats of organisatie waar bepaalde informatie is ontstaan en/of beschikbaar wordt gesteld, of de documenten waarin die informatie is vervat.Punt van waaruit grondwater wordt onttrokken.Het systeem dat de in te winnen grootheden levert.Oorsprong van een emissie. van
nauwkeurigheidHet totaal van precisie en betrouwbaarheid.Gerelateerd
  • bepalingsgrens (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
nauwkeurigheidHet totaal van precisie en betrouwbaarheid.Lid van AquoUniforme taal voor het uitwisselen van gegevens binnen de watersector.

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
positienauwkeurigheid (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BredernauwkeurigheidHet totaal van precisie en betrouwbaarheid.
bepalingsgrens (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)GerelateerdnauwkeurigheidHet totaal van precisie en betrouwbaarheid.
Rdf.jpg