Arcgis

Eigenschappen

VoorkeurslabelArcgisArcGIS is de naam van gis software geproduceerd door Esri.
DefinitieArcGIS is de naam van gis softwareSoftware of programmatuur is een geheel van computerprogramma's met bijbehorende data, die bewerkingen en taken uitvoeren. geproduceerd door EsriEsri (Environmental Systems Research Institute ) is een internationale leverancier van geografisch informatiesysteem (GIS) software, web GIS en geodatabank applicaties. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Redlands , Californië ..
Exacte overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.https://nl.wikipedia.org/wiki/ArcGIS
Bijna overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.https://www.esri.nl/producten/arcgis/desktop, https://www.esri.nl/nl-nl/producten/arcgis-content/home, https://www.esri.nl/nl-nl/over-ons/wat-is-gis/home
Afbeelding vanArcgis
Arcmap

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
ArcgisArcGIS is de naam van gis software geproduceerd door Esri.Breder
  • applicatie (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
  • closed source (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
  • geografisch informatiesysteem (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
  • software (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
ArcgisArcGIS is de naam van gis software geproduceerd door Esri.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt. van

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
ArcGIS_Collector (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederArcgisArcGIS is de naam van gis software geproduceerd door Esri.
ArcGIS Pro (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederArcgisArcGIS is de naam van gis software geproduceerd door Esri.
ArcMap (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederArcgisArcGIS is de naam van gis software geproduceerd door Esri.
Map Exchange Document (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederArcgisArcGIS is de naam van gis software geproduceerd door Esri.
Modelbuilder (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederArcgisArcGIS is de naam van gis software geproduceerd door Esri.
layerfile (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederArcgisArcGIS is de naam van gis software geproduceerd door Esri.
ArcGIS Online (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)GerelateerdArcgisArcGIS is de naam van gis software geproduceerd door Esri.
Geocat Bridge (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)GerelateerdArcgisArcGIS is de naam van gis software geproduceerd door Esri.
Geoweb (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)GerelateerdArcgisArcGIS is de naam van gis software geproduceerd door Esri.
geometrie (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)GerelateerdArcgisArcGIS is de naam van gis software geproduceerd door Esri.
globally unique identifier (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)GerelateerdArcgisArcGIS is de naam van gis software geproduceerd door Esri.
Rdf.jpg