klacht/melding voorval


Eigenschappen

Voorkeurslabelklacht/melding voorval
DefinitieEen ingediende klacht of melding waarin mededeling wordt gedaan over een gebeurtenis of een omstandigheid met betrekking tot aangelegenheid die verband houdt met een bepaalde situatie of organisatie.
Synoniemklacht, klachten, melding, meldingen, voorval, voorvallen
Toelichting op definitieOnder een klacht verstaan we in dit kader: 'Een bericht van een subject waarin onvrede wordt geuit ten aanzien van een bepaalde situatie'. Onder een melding verstaan we in dit kader: een bericht van een subject waarin een voorval met een hieraan direct of indirect verbonden, onvoorzien- bare verandering van een bepaalde situatie met betrekking tot de waterschapstaken bekend wordt gemaakt.Ter controle van de melding kan een soort meting worden uitgevoerd. Verdere afhandeling in de cluster metingen, het resultaat komt als reekswaarde beschikbaar en kan basis zijn voor verdere (handhaving)actie. (bron: VROM, 1995: Gegevenswoordenboek milieubeheer, Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer, 1 juni 1995, pag. 101 / UvW: 1996 GFO-M2, Adventus / RWS-R, 1996: Voorstudie WVO-INFO, Bijlage 12, pag. 39 (aangepast). / Aquo)


Een ingediende klacht of melding waarin mededeling wordt gedaan over een gebeurtenis of een omstandigheid met betrekking tot aangelegenheid die verband houdt met de taken van het waterschap (bron: DIV)
Exacte overeenkomsthttps://www.aquo.nl/index.php/Id-2fe6c104-8a48-441e-ad91-0d5b4b0297bb
StatusConcept

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
klacht/melding voorvalBreder
klacht/melding voorvalBron van
klacht/melding voorvalDeel van
klacht/melding voorvalGerelateerd
klacht/melding voorvalLid van Aquo

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
klager (Begrip)Gerelateerdklacht/melding voorval
rol adres (Begrip)Gerelateerdklacht/melding voorval
Rdf.jpg