SPIROsol


Eigenschappen

VoorkeurslabelSPIROsol
DefinitieSPIROsol is de merknaam voor gegolfde spiraal gefelste plaatstalen buizen, die verzinkt en meestal van een coating zijn voorzien. SPIROsol duikers zijn ronde gegolfd stalen duikerbuizen.
SynoniemSPIROsol duiker, SPIROsol duikers, gegolfde spiraal gefelste plaatstalen buis, gegolfde spiraal gefelste plaatstalen buizen, gegolfd staal
Toelichting op definitieWaar wordt SPIROsol toegepast?

Als duiker onder allerlei wegen van woonerf tot snelweg. Andere toepassingen zijn transportbandtunnels, vee tunnels, bergingstanks en ecopassages. Binnen het beheergebied van waterschap Hunze en Aa's is in de Veenkolonien de SPIROsol duiker veel toegepast als maaipad duiker met een diameter van 30cm.

Waar bestaat het Duplexsysteem uit?
SPIROsol heeft om een lange levensduur zeker te stellen een hoogwaardig beschermingsysteem: Het duplexsysteem bestaat uit een zinklaag en naar wens een Plastisol, Trenchcoat of Duflex240 coating.

Hoe worden SPIROsol constructies berekend?
SPIROsol is een flexibele stalen buis, die een deel van zijn sterkte verkrijgt door de verdichting van de omliggende grondlagen. De constructies worden berekend volgens de eisen in de Standaard RAW2010 volgens de theorie van Klöppel & Glock en de lastenverdeling van het verkeer volgens Boussinesq. Hierbij wordt de constructie gecontroleerd o.a. op doorslaan van de schedel.

Wat zijn de voordelen van SPIROsol?

  • Geringe projectkosten;
  • Geringe kosten in de uitvoering;
  • Kortere bouwtijd;
  • Besparing op funderingskosten;
Voorbeeldhttps://www.gegolfdstaal.nl/wp-content/uploads/2018/11/SPIROsol-Multi-plate-Liner-plate-en-Super-Cor.pdf
Exacte overeenkomsthttp://www.bergschenhoek-ct.com/index.php/nl/veelgestelde-vragen
Afbeelding vanSPIROsol duiker


SPIROsol duiker

SPIROsol duiker.
Video van
StatusConcept

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
SPIROsolBreder
SPIROsolBron van

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
Rdf.jpg