aanlandige wind

Eigenschappen

Voorkeurslabelaanlandige windWind die van het water naar het land waait.
DefinitieWindBewegende lucht. die van het water naar het landEen topografische - en internationaal rechtserkende eenheid. waait.
Exacte overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.http://www.aquolex.nl/html5/?id=26390&type=term
Afbeelding vananlandige wind
Aanlandige windWind die van het water naar het land waait.
Video van
aanlandige windWind die van het water naar het land waait. en aflandige windWind die van het land naar het water waait.

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
aanlandige windWind die van het water naar het land waait.Breder
  • windrichting (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
aanlandige windWind die van het water naar het land waait.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt. van
aanlandige windWind die van het water naar het land waait.Gerelateerd
  • winderosie (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
aanlandige windWind die van het water naar het land waait.Lid van AquoUniforme taal voor het uitwisselen van gegevens binnen de watersector.

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
wind (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)Gerelateerdaanlandige windWind die van het water naar het land waait.
Rdf.jpg