windrichting

Eigenschappen

VoorkeurslabelwindrichtingDe richting van waaruit de wind waait.
DefinitieDe richting van waaruit de windBewegende lucht. waait.
Toelichting op definitieBijvoorbeeld: bij windrichtingDe richting van waaruit de wind waait. zuidwest komt de windBewegende lucht. uit het zuidwesten.
Exacte overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.http://www.aquolex.nl/html5/?id=28231&type=term
Afbeelding van1.0?path=d8308e9a-6254-4a92-88eb-3314a5383e9a.jpg


9836710.png

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
windrichtingDe richting van waaruit de wind waait.Breder
  • wind (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
windrichtingDe richting van waaruit de wind waait.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt.Een bron is de plaats of organisatie waar bepaalde informatie is ontstaan en/of beschikbaar wordt gesteld, of de documenten waarin die informatie is vervat.Punt van waaruit grondwater wordt onttrokken.Het systeem dat de in te winnen grootheden levert.Oorsprong van een emissie. van
windrichtingDe richting van waaruit de wind waait.Lid van AquoUniforme taal voor het uitwisselen van gegevens binnen de watersector.

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
aanlandige wind (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederwindrichtingDe richting van waaruit de wind waait.
aflandige wind (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederwindrichtingDe richting van waaruit de wind waait.
wind (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)Deel vanwindrichtingDe richting van waaruit de wind waait.
Rdf.jpg