afmeerconstructie

Eigenschappen

VoorkeurslabelafmeerconstructieConstructie bedoeld om schepen aan vast te leggen.
DefinitieConstructieWat door construeren ontstaan is. bedoeld om schepenElk vaartuig met inbegrip van vaartuigen zonder waterverplaatsing en watervliegtuigen, gebruikt of geschikt om te worden gebruikt als middel van vervoer over water. aan vast te leggen.
SynoniemAfmeerconstructiesConstructie bedoeld om schepen aan vast te leggen.
Exacte overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.http://ont.cbnl.org/cb/def/CB01027
Afbeelding vanafmeerconstructie

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
afmeerconstructieConstructie bedoeld om schepen aan vast te leggen.Breder
  • kunstwerk (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
afmeerconstructieConstructie bedoeld om schepen aan vast te leggen.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt. van

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
aanlegplaats (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederafmeerconstructieConstructie bedoeld om schepen aan vast te leggen.
dukdalf (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederafmeerconstructieConstructie bedoeld om schepen aan vast te leggen.
kade (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederafmeerconstructieConstructie bedoeld om schepen aan vast te leggen.
meerpaal (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederafmeerconstructieConstructie bedoeld om schepen aan vast te leggen.
steiger (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederafmeerconstructieConstructie bedoeld om schepen aan vast te leggen.
Rdf.jpg