bediening ter plaatse

Eigenschappen

Voorkeurslabelbediening ter plaatseBediening vanuit een centraal op het sluiscomplex of direct bij de brug gelegen bedieningsgebouw.
DefinitieBediening vanuit een centraal op het sluiscomplexEen kunstwerk ten dienste van de scheepvaart voor het overbruggen van waterstandsverschillen door middel van een of meer sluizen. of direct bij de brugCivielkundige constructie die doorgang verschaft voor voetgangers, dieren, voertuigen en diensten boven obstakels of tussen twee punten op een hoogte boven de grond. gelegen bedieningsgebouw.
Synoniembediening op locatieBediening vanuit een centraal op het sluiscomplex of direct bij de brug gelegen bedieningsgebouw., lokale bedieningBediening vanuit een centraal op het sluiscomplex of direct bij de brug gelegen bedieningsgebouw.
Exacte overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.https://www.aquo.nl/index.php/Id-77151c4a-f7af-4c12-833b-5b0914593b27

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
bediening ter plaatseBediening vanuit een centraal op het sluiscomplex of direct bij de brug gelegen bedieningsgebouw.Breder
  • bedienings beheer (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
  • bediening (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
bediening ter plaatseBediening vanuit een centraal op het sluiscomplex of direct bij de brug gelegen bedieningsgebouw.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt.Een bron is de plaats of organisatie waar bepaalde informatie is ontstaan en/of beschikbaar wordt gesteld, of de documenten waarin die informatie is vervat.Punt van waaruit grondwater wordt onttrokken.Het systeem dat de in te winnen grootheden levert.Oorsprong van een emissie. van
bediening ter plaatseBediening vanuit een centraal op het sluiscomplex of direct bij de brug gelegen bedieningsgebouw.Gerelateerd
  • brug (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
  • sluiscomplex (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
  • vaarweg (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
bediening ter plaatseBediening vanuit een centraal op het sluiscomplex of direct bij de brug gelegen bedieningsgebouw.Lid van AquoUniforme taal voor het uitwisselen van gegevens binnen de watersector.

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
afstandsbediening (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)Brederbediening ter plaatseBediening vanuit een centraal op het sluiscomplex of direct bij de brug gelegen bedieningsgebouw.
automatische bediening (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)Brederbediening ter plaatseBediening vanuit een centraal op het sluiscomplex of direct bij de brug gelegen bedieningsgebouw.
sluiscomplex (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)Gerelateerdbediening ter plaatseBediening vanuit een centraal op het sluiscomplex of direct bij de brug gelegen bedieningsgebouw.
Rdf.jpg