opmalingsgemaal

Eigenschappen

VoorkeurslabelopmalingsgemaalEen opmalingsgemaal heeft dezelfde taak als een afvoergemaal, maar dan binnen het gebied van een (groot) gemaal.
DefinitieEen opmalingsgemaalEen opmalingsgemaal heeft dezelfde taak als een afvoergemaal, maar dan binnen het gebied van een (groot) gemaal. heeft dezelfde taak als een afvoergemaal, maar dan binnen het gebiedHet geheel van virtuele en fysieke (aanwijsbare) opdelingen en indelingen van het aardoppervlak. van een (groot) gemaalEen constructie ten behoeve van het verplaatsen van water..
SynoniemopmalingsgemalenEen opmalingsgemaal heeft dezelfde taak als een afvoergemaal, maar dan binnen het gebied van een (groot) gemaal.
Exacte overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.https://nl.wikipedia.org/wiki/Gemaal_(waterbouw)

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
opmalingsgemaalEen opmalingsgemaal heeft dezelfde taak als een afvoergemaal, maar dan binnen het gebied van een (groot) gemaal.Breder
  • oppervlaktewatergemaal (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
opmalingsgemaalEen opmalingsgemaal heeft dezelfde taak als een afvoergemaal, maar dan binnen het gebied van een (groot) gemaal.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt. van

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
Rdf.jpg