af en aanvoergemaal

Eigenschappen

Voorkeurslabelaf en aanvoergemaalEen af- en aanvoergemaal dient om het water uit een bepaald gebied te pompen en om water in een bepaald gebied te pompen, afhankelijk van de watervraag.
DefinitieEen af- en aanvoergemaalEen af- en aanvoergemaal dient om het water uit een bepaald gebied te pompen en om water in een bepaald gebied te pompen, afhankelijk van de watervraag. dient om het water uit een bepaald gebiedHet geheel van virtuele en fysieke (aanwijsbare) opdelingen en indelingen van het aardoppervlak. te pompenWerktuig dat door middel van een verschil in druk vloeistoffen of gassen verplaatst. en om water in een bepaald gebiedHet geheel van virtuele en fysieke (aanwijsbare) opdelingen en indelingen van het aardoppervlak. te pompenWerktuig dat door middel van een verschil in druk vloeistoffen of gassen verplaatst., afhankelijk van de watervraag.
Synoniemaf en aanvoergemalenEen af- en aanvoergemaal dient om het water uit een bepaald gebied te pompen en om water in een bepaald gebied te pompen, afhankelijk van de watervraag., af- en aanvoergemaalEen af- en aanvoergemaal dient om het water uit een bepaald gebied te pompen en om water in een bepaald gebied te pompen, afhankelijk van de watervraag., af- en aanvoergemalenEen af- en aanvoergemaal dient om het water uit een bepaald gebied te pompen en om water in een bepaald gebied te pompen, afhankelijk van de watervraag.
Toelichting op definitieEen af- en aanvoergemaalEen af- en aanvoergemaal dient om het water uit een bepaald gebied te pompen en om water in een bepaald gebied te pompen, afhankelijk van de watervraag. voert in de winterperiode (natte seizoen) water af en in de zomerperiode (droge seizoen) water aan.
Bijna overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.https://nl.wikipedia.org/wiki/Gemaal_(waterbouw)

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
af en aanvoergemaalEen af- en aanvoergemaal dient om het water uit een bepaald gebied te pompen en om water in een bepaald gebied te pompen, afhankelijk van de watervraag.Breder
  • oppervlaktewatergemaal (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
af en aanvoergemaalEen af- en aanvoergemaal dient om het water uit een bepaald gebied te pompen en om water in een bepaald gebied te pompen, afhankelijk van de watervraag.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt.Een bron is de plaats of organisatie waar bepaalde informatie is ontstaan en/of beschikbaar wordt gesteld, of de documenten waarin die informatie is vervat.Punt van waaruit grondwater wordt onttrokken.Het systeem dat de in te winnen grootheden levert.Oorsprong van een emissie. van

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
Rdf.jpg