aanvoergemaal

Eigenschappen

VoorkeurslabelaanvoergemaalHet gemaal dient om water in een bepaald gebied te pompen.
DefinitieHet gemaal dient om water in een bepaald gebiedHet geheel van virtuele en fysieke (aanwijsbare) opdelingen en indelingen van het aardoppervlak. te pompenWerktuig dat door middel van een verschil in druk vloeistoffen of gassen verplaatst..
SynoniemaanvoergemalenHet gemaal dient om water in een bepaald gebied te pompen.
Voorbeeldhttps://www.menterwolde.info/regio/veendam-pekela/waterschap-hunze-en-aa's:-extra-pompen-nodig-door-droogte/
Video van

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
aanvoergemaalHet gemaal dient om water in een bepaald gebied te pompen.Breder
  • oppervlaktewatergemaal (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
aanvoergemaalHet gemaal dient om water in een bepaald gebied te pompen.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt. van

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
aanvoergemaal Dorkwerd (GebiedHet geheel van virtuele en fysieke (aanwijsbare) opdelingen en indelingen van het aardoppervlak.)BrederaanvoergemaalHet gemaal dient om water in een bepaald gebied te pompen.
aanvoergemaal Veendam (GebiedHet geheel van virtuele en fysieke (aanwijsbare) opdelingen en indelingen van het aardoppervlak.)BrederaanvoergemaalHet gemaal dient om water in een bepaald gebied te pompen.
aanvoergemaal Vennix (GebiedHet geheel van virtuele en fysieke (aanwijsbare) opdelingen en indelingen van het aardoppervlak.)BrederaanvoergemaalHet gemaal dient om water in een bepaald gebied te pompen.
Rdf.jpg