advies

Eigenschappen

VoorkeurslabeladviesDatgene wat men tegen een ander zegt om hem te helpen. Ook: raad, raadgeving, aanbeveling.
DefinitieDatgene wat men tegen een ander zegt om hem te helpen. Ook: raadDatgene wat men tegen een ander zegt om hem te helpen. Ook: raad, raadgeving, aanbeveling., raadgevingDatgene wat men tegen een ander zegt om hem te helpen. Ook: raad, raadgeving, aanbeveling., aanbevelingDatgene wat men tegen een ander zegt om hem te helpen. Ook: raad, raadgeving, aanbeveling..
SynoniemadviserenDatgene wat men tegen een ander zegt om hem te helpen. Ook: raad, raadgeving, aanbeveling., raadDatgene wat men tegen een ander zegt om hem te helpen. Ook: raad, raadgeving, aanbeveling., raadgevingDatgene wat men tegen een ander zegt om hem te helpen. Ook: raad, raadgeving, aanbeveling., aanbevelingDatgene wat men tegen een ander zegt om hem te helpen. Ook: raad, raadgeving, aanbeveling., aanbevelenDatgene wat men tegen een ander zegt om hem te helpen. Ook: raad, raadgeving, aanbeveling.
Exacte overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.https://www.aquo.nl/index.php/Id-78cb7107-0b1a-4dcc-9fd2-12c8d4c0bfc4
StatusConceptMentale representatie van een soort ding.

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
adviesDatgene wat men tegen een ander zegt om hem te helpen. Ook: raad, raadgeving, aanbeveling.Breder
  • functionele activiteit (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
adviesDatgene wat men tegen een ander zegt om hem te helpen. Ook: raad, raadgeving, aanbeveling.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt.Een bron is de plaats of organisatie waar bepaalde informatie is ontstaan en/of beschikbaar wordt gesteld, of de documenten waarin die informatie is vervat.Punt van waaruit grondwater wordt onttrokken.Het systeem dat de in te winnen grootheden levert.Oorsprong van een emissie. van
adviesDatgene wat men tegen een ander zegt om hem te helpen. Ook: raad, raadgeving, aanbeveling.Deel van
  • adviesaanvraag (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
adviesDatgene wat men tegen een ander zegt om hem te helpen. Ook: raad, raadgeving, aanbeveling.Lid van AquoUniforme taal voor het uitwisselen van gegevens binnen de watersector.

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
wateradvies (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederadviesDatgene wat men tegen een ander zegt om hem te helpen. Ook: raad, raadgeving, aanbeveling.
Rdf.jpg