abstract concept

Eigenschappen

Voorkeurslabelabstract conceptConcept dat een manifestatie en een afbakening vormt in een abstracte ruimte. Een abstract concept heeft geen levenscyclus.
DefinitieConceptMentale representatie van een soort ding. dat een manifestatie en een afbakening vormt in een abstracte ruimteHet begrip ruimte kan worden beschouwd als het meest centrale begrip van de sociale geografie als wetenschap.. Een abstract conceptConcept dat een manifestatie en een afbakening vormt in een abstracte ruimte. Een abstract concept heeft geen levenscyclus. heeft geen levenscyclus.
Synoniemabstracte conceptenConcept dat een manifestatie en een afbakening vormt in een abstracte ruimte. Een abstract concept heeft geen levenscyclus.
Toelichting op definitieBronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt.Een bron is de plaats of organisatie waar bepaalde informatie is ontstaan en/of beschikbaar wordt gesteld, of de documenten waarin die informatie is vervat.Punt van waaruit grondwater wordt onttrokken.Het systeem dat de in te winnen grootheden levert.Oorsprong van een emissie.: NEN 2660-1 (Ontw).
Exacte overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.http://www.rws.nl/abdl#DEF-5269
StatusConceptMentale representatie van een soort ding.

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
abstract conceptConcept dat een manifestatie en een afbakening vormt in een abstracte ruimte. Een abstract concept heeft geen levenscyclus.Breder
  • abstract concept (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
abstract conceptConcept dat een manifestatie en een afbakening vormt in een abstracte ruimte. Een abstract concept heeft geen levenscyclus.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt.Een bron is de plaats of organisatie waar bepaalde informatie is ontstaan en/of beschikbaar wordt gesteld, of de documenten waarin die informatie is vervat.Punt van waaruit grondwater wordt onttrokken.Het systeem dat de in te winnen grootheden levert.Oorsprong van een emissie. van

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
abstracte begrippen (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)Brederabstract conceptConcept dat een manifestatie en een afbakening vormt in een abstracte ruimte. Een abstract concept heeft geen levenscyclus.
wiskundig object (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)Brederabstract conceptConcept dat een manifestatie en een afbakening vormt in een abstracte ruimte. Een abstract concept heeft geen levenscyclus.
Rdf.jpg