digitale transformatie

Eigenschappen

Voorkeurslabeldigitale transformatie
DefinitieDigitale transformatie is een integrale aanpak om verwachtingen, mogelijkheden en kansen van ICT toepassingen en personeel optimaal in te zetten voor bedrijfsprocessen en informatiebeheer, met als doel een flexibele organisatie om in te kunnen spelen op de continue veranderende klantbehoeften.
Synoniemdigitale transformaties
Toelichting op definitieSteeds vaker biedt digitalisering slimme oplossingen voor waterbeheer. Tegelijk brengt de informatiesamenleving nieuwe risico’s en dilemma’s met zich mee, zoals de afhankelijkheid van een goed functionerende ICT-infrastructuur en -dienstverlening. Om alle kansen te grijpen die de informatiesamenleving de waterschappen biedt, zullen de waterschappen moeten leren zich sneller aan te passen aan de voortdurende veranderingen in de digitale wereld. Innovaties die dit proces voor de waterschappen kunnen versnellen en versoepelen zijn daarom nodig om de digitale transformatie voor de waterschappen tot een goed einde te brengen.
Voorbeeldhttps://bignieuws.nl/waterschap-hunze-en-aas-benut-snelle-luchtfotobeheerservice/
Exacte overeenkomsthttps://www.uvw.nl/waterinnovatieprijs-2019-digitale-transformatie/, https://proflease.nl/kennisbank/digitale-transformatie/
Afbeelding vandigitale transformatie

Video van

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
digitale transformatieBron van
digitale transformatieGerelateerd

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
Rdf.jpgDigitale transformatie HWH.jpg