afslagprofiel

Eigenschappen

VoorkeurslabelafslagprofielHet resterende profiel van een hoog voorland, inclusief dijk, na aanzienlijke buitendijkse erosie.
DefinitieHet resterende profiel van een hoog voorlandVoorland is het gebied aansluitend aan de buitenzijde van de waterkering., inclusief dijkGrondlichaam (al dan niet verdedigd) bestemd tot het keren van water., na aanzienlijke buitendijkse erosieErosie is het proces van slijtage van een vast oppervlak waarbij materiaal wordt verplaatst of geheel verdwijnt. Op Aarde gebeurt erosie vooral door de werking van wind, stromend water, ijs, maar ook ongewonere vormen van erosie zijn mogelijk als gevolg van vulkanisme en inslagen..
SynoniemafslagprofielenHet resterende profiel van een hoog voorland, inclusief dijk, na aanzienlijke buitendijkse erosie.
Exacte overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.http://www.aquolex.nl/html5/?id=27874&type=term

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
afslagprofielHet resterende profiel van een hoog voorland, inclusief dijk, na aanzienlijke buitendijkse erosie.Breder
  • profiel (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
afslagprofielHet resterende profiel van een hoog voorland, inclusief dijk, na aanzienlijke buitendijkse erosie.Gerelateerd
  • afslagpeil pomp gemaal (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
afslagprofielHet resterende profiel van een hoog voorland, inclusief dijk, na aanzienlijke buitendijkse erosie.Lid van AquoUniforme taal voor het uitwisselen van gegevens binnen de watersector.

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
afslag (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)GerelateerdafslagprofielHet resterende profiel van een hoog voorland, inclusief dijk, na aanzienlijke buitendijkse erosie.
Rdf.jpg