afgaand water

Eigenschappen

Voorkeurslabelafgaand waterHet dalen van de waterspiegel na het veranderen van de vloedstroom in de ebstroom. 
DefinitieHet dalen van de waterspiegelHet grensvlak tussen water en lucht. na het veranderen van de vloedstroom in de ebstroom. 

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
afgaand waterHet dalen van de waterspiegel na het veranderen van de vloedstroom in de ebstroom. Breder
  • waterlijn (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
afgaand waterHet dalen van de waterspiegel na het veranderen van de vloedstroom in de ebstroom. BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt.Een bron is de plaats of organisatie waar bepaalde informatie is ontstaan en/of beschikbaar wordt gesteld, of de documenten waarin die informatie is vervat.Punt van waaruit grondwater wordt onttrokken.Het systeem dat de in te winnen grootheden levert.Oorsprong van een emissie. van
afgaand waterHet dalen van de waterspiegel na het veranderen van de vloedstroom in de ebstroom. Gerelateerd
  • eb (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
  • vloed (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
Rdf.jpg