abstract object

Eigenschappen

Voorkeurslabelabstract objectEen abstract object is een object dat niet op een bepaalde tijd of plaats bestaat, maar eerder als een soort ding bestaat door middel van een idee of abstractie.
DefinitieEen abstract objectEen abstract object is een object dat niet op een bepaalde tijd of plaats bestaat, maar eerder als een soort ding bestaat door middel van een idee of abstractie. is een objectEen object is een materieel (tastbaar) iets, veelal bestaand uit vaste, levenloze materie. dat niet op een bepaalde tijdTijd in klassieke zin is het verschijnsel dat van een gebeurtenis gezegd kan worden dat deze na of voor een andere gebeurtenis plaatsvindt. Een gebeurtenis vindt plaats op een tijdstip of moment. of plaats bestaat, maar eerder als een soort dingDing, voorwerp, zaak. bestaat door middel van een idee of abstractie.
Synoniemabstracte objectenEen abstract object is een object dat niet op een bepaalde tijd of plaats bestaat, maar eerder als een soort ding bestaat door middel van een idee of abstractie., abstractaEen abstract object is een object dat niet op een bepaalde tijd of plaats bestaat, maar eerder als een soort ding bestaat door middel van een idee of abstractie.
Toelichting op definitieDe term abstract objectEen abstract object is een object dat niet op een bepaalde tijd of plaats bestaat, maar eerder als een soort ding bestaat door middel van een idee of abstractie. zou door Willard Van Orman Quine zijn bedacht. De studie van abstracte objectenEen abstract object is een object dat niet op een bepaalde tijd of plaats bestaat, maar eerder als een soort ding bestaat door middel van een idee of abstractie. wordt abstracte objecttheorie genoemd. Abstract en concreet zijn classificatiesOnder classificatie verstaat men ten minste drie verschillende zaken: een activiteit, het resultaat daarvan, en het gebruik of toepassen van de resultaten. die aangeven of het objectEen object is een materieel (tastbaar) iets, veelal bestaand uit vaste, levenloze materie. dat een term beschrijft fysieke verwijzingen heeft. Abstracte objectenEen object is een materieel (tastbaar) iets, veelal bestaand uit vaste, levenloze materie. hebben geen fysieke verwijzingen, terwijl concrete objectenEen object is een materieel (tastbaar) iets, veelal bestaand uit vaste, levenloze materie. dat welGeconcentreerde uitstroming van kwelwater. hebben. Ze worden het meest gebruikt in de filosofie en de semantiekDe semantiek of betekenisleer is een wetenschap die zich bezighoudt met de betekenis van symbolen, waarbij het in het bijzonder de bouwstenen van natuurlijke talen die voor de communicatie dienen ofwel woorden en zinnen betreft.. Abstracte objectenEen object is een materieel (tastbaar) iets, veelal bestaand uit vaste, levenloze materie. worden soms abstractaEen abstract object is een object dat niet op een bepaalde tijd of plaats bestaat, maar eerder als een soort ding bestaat door middel van een idee of abstractie. genoemd en concrete objectenEen object is een materieel (tastbaar) iets, veelal bestaand uit vaste, levenloze materie. worden soms concreta genoemd.
Exacte overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.http://ont.cbnl.org/cb/def/CB00019, https://verschillen-tussen.nl/verschil-abstract-en-concreet/#:~:text=Een%20abstract%20object%20is%20een, objectenEen object is een materieel (tastbaar) iets, veelal bestaand uit vaste, levenloze materie.%20wordt%20abstracte%20objecttheorie%20genoemd.
Afbeelding vanfuturistic-abstract-object-space-system-model-orbit-digital-technology_39422-739.jpg
Futuristisch abstract objectEen abstract object is een object dat niet op een bepaalde tijd of plaats bestaat, maar eerder als een soort ding bestaat door middel van een idee of abstractie..
Video van

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
abstract objectEen abstract object is een object dat niet op een bepaalde tijd of plaats bestaat, maar eerder als een soort ding bestaat door middel van een idee of abstractie.Breder
  • object (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
abstract objectEen abstract object is een object dat niet op een bepaalde tijd of plaats bestaat, maar eerder als een soort ding bestaat door middel van een idee of abstractie.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt. van

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
techniek (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)Brederabstract objectEen abstract object is een object dat niet op een bepaalde tijd of plaats bestaat, maar eerder als een soort ding bestaat door middel van een idee of abstractie.
Rdf.jpg