webservice applicatie

Eigenschappen

Voorkeurslabelwebservice applicatieSoftwaresysteem ontworpen om interoperabele 'machine-to-machine' interactie te ondersteunen via een netwerk.
DefinitieSoftwaresysteem ontworpen om interoperabele 'machineEen machine is een apparaat opgebouwd uit een frame, een aandrijvingsmechanisme en overige specifieke onderdelen. Het is een mechanisme dat een vorm van beweging of energie in een andere vorm van beweging of energie kan omzetten.-to-machineEen machine is een apparaat opgebouwd uit een frame, een aandrijvingsmechanisme en overige specifieke onderdelen. Het is een mechanisme dat een vorm van beweging of energie in een andere vorm van beweging of energie kan omzetten.' interactie te ondersteunen via een netwerkGeheel van met elkaar verbonden objecten, die gezamenlijk een functie vervullen..
Synoniemwebservice applicatiesSoftwaresysteem ontworpen om interoperabele 'machine-to-machine' interactie te ondersteunen via een netwerk.
Toelichting op definitieEen softwareapplicatie bestaat uit een databaselaag en een business logica laagEen laag is in de lithostratigrafie een onderverdeling van een formatie en wordt door afzetting gevormd (geogenese).. De business logica laag zorgt ervoor dat als we data invoeren via de schermen dat dit dan op de juiste manier gebeurd. ApplicatieEen applicatiecomponent dat gericht is op het ondersteunen van eindgebruikers. die webservices aanmaakt en serveert, bijvoorbeeld Arcgis ServerArcGIS Server is de core server geografisch informatiesysteem (GIS) -software gemaakt door Esri . ArcGIS Server wordt gebruikt voor het maken en beheren van GIS-webservices, applicaties en gegevens., GeoserverIn computers is GeoServer een open-source server geschreven in Java waarmee gebruikers georuimtelijke gegevens kunnen delen, verwerken en bewerken., Apollo.
Exacte overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.https://www.brightanswers.eu/nl/academy/vijf-punten-die-je-moet-weten-om-webservices-te-begrijpen/
Afbeelding vanwebservice applicatie, Geoserver
Webservice applicatieSoftwaresysteem ontworpen om interoperabele 'machine-to-machine' interactie te ondersteunen via een netwerk., GeoserverIn computers is GeoServer een open-source server geschreven in Java waarmee gebruikers georuimtelijke gegevens kunnen delen, verwerken en bewerken..

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
webservice applicatieSoftwaresysteem ontworpen om interoperabele 'machine-to-machine' interactie te ondersteunen via een netwerk.Breder
  • applicatie (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
webservice applicatieSoftwaresysteem ontworpen om interoperabele 'machine-to-machine' interactie te ondersteunen via een netwerk.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt.Een bron is de plaats of organisatie waar bepaalde informatie is ontstaan en/of beschikbaar wordt gesteld, of de documenten waarin die informatie is vervat.Punt van waaruit grondwater wordt onttrokken.Het systeem dat de in te winnen grootheden levert.Oorsprong van een emissie. van

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
Apollo Essentials (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)Brederwebservice applicatieSoftwaresysteem ontworpen om interoperabele 'machine-to-machine' interactie te ondersteunen via een netwerk.
Geoserver (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)Brederwebservice applicatieSoftwaresysteem ontworpen om interoperabele 'machine-to-machine' interactie te ondersteunen via een netwerk.
Rdf.jpg