WISKI


Eigenschappen

VoorkeurslabelWISKI
DefinitieWaterinformatiesysteem van KISTERS. WISKI stroomlijnt op efficiënte wijze alle taken van de procesketen: van data-acquisitie en -opslag, tot datavalidatie en -analyses, tot rapportage en samenwerking.
Toelichting op definitieHet door KISTERS geproduceerde informatiebeheer over watervoorraden wordt gebruikt door hydro-meteorologische diensten, overstromingswaarschuwingen en lawinewaarschuwingsdiensten, grondwaterbewakingsdiensten en waterkrachtcentrales.

De Hydrological Workbench is een op Windows gebaseerd verwerkings- en analysesysteem voor omgevingsgegevens in client / server-architectuur. Het is beschikbaar in twee vormen: het op DBMS gebaseerde systeem WISKI en het op bestanden gebaseerde systeem Hydstra.

Het is in staat om verschillende omgevingsparameters te volgen, zoals waterstand, grondwaterpeil, afvoer, neerslag, temperatuur, wind, sneeuw, waterkwaliteit en getijdengegevens. Het verzamelt en beheert ook uw hydrologische tijdreeksgegevens met uitstekende spreadsheetfunctionaliteiten.
Voorbeeldhttps://www.hydronet.nl
Exacte overeenkomsthttps://www.environmental-expert.com/software/kisters-version-wiski-water-information-systems-63891
Bijna overeenkomsthttps://www.water-technology.net/contractors/it/kisters/
Afbeelding van63891_4_20200515154123017.jpg
Video van
StatusConcept

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
WISKIBreder
WISKIBron van

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
Rdf.jpg