rioleringsgebied

Eigenschappen

VoorkeurslabelrioleringsgebiedTotaal van de op een bepaald rioleringselement aanvoerende rioolbemalinggebieden.
AfkortingRGDTotaal van de op een bepaald rioleringselement aanvoerende rioolbemalinggebieden.
DefinitieTotaal van de op een bepaald rioleringselementAanduiding van een ruimtelijk element dat onderdeel van een rioolstelsel. aanvoerende rioolbemalinggebieden.
SynoniemrioleringsgebiedenTotaal van de op een bepaald rioleringselement aanvoerende rioolbemalinggebieden.
Exacte overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.https://www.aquo.nl/index.php/Id-60bce2c1-694e-43b9-a917-954212d90ae6

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
rioleringsgebiedTotaal van de op een bepaald rioleringselement aanvoerende rioolbemalinggebieden.Breder
  • gebied (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
rioleringsgebiedTotaal van de op een bepaald rioleringselement aanvoerende rioolbemalinggebieden.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt. van

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
administratief gebied (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)GerelateerdrioleringsgebiedTotaal van de op een bepaald rioleringselement aanvoerende rioolbemalinggebieden.
basisrioleringsplan (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)GerelateerdrioleringsgebiedTotaal van de op een bepaald rioleringselement aanvoerende rioolbemalinggebieden.
bepaling vergunning (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)GerelateerdrioleringsgebiedTotaal van de op een bepaald rioleringselement aanvoerende rioolbemalinggebieden.
rioleringselement (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)GerelateerdrioleringsgebiedTotaal van de op een bepaald rioleringselement aanvoerende rioolbemalinggebieden.
rioleringsplan (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)GerelateerdrioleringsgebiedTotaal van de op een bepaald rioleringselement aanvoerende rioolbemalinggebieden.
rioolstelsel (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)GerelateerdrioleringsgebiedTotaal van de op een bepaald rioleringselement aanvoerende rioolbemalinggebieden.
Rdf.jpg