regel

Eigenschappen

VoorkeurslabelregelBewering over hoe de werkelijkheid eruit moet zien.
DefinitieBeweringBetekenisvolle declaratieve zin die of waar of onwaar kan zijn. over hoe de werkelijkheid eruit moet zien.
SynoniemregelsBewering over hoe de werkelijkheid eruit moet zien., regeltjesBewering over hoe de werkelijkheid eruit moet zien.
Toelichting op definitie(bronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt.Geconcentreerde uitstroming van kwelwater.: AOA Begrippen- en Definitielijst)
Exacte overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.http://www.rws.nl/abdl#DEF-4935
Afbeelding vanFoto-05-03-15-14-43-17.jpg


d6715a2a-f59c-4e67-b535-3520c56798ab_thumb840.jpg

Regels.

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
regelBewering over hoe de werkelijkheid eruit moet zien.Breder
  • bewering (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
regelBewering over hoe de werkelijkheid eruit moet zien.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt. van

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
norm (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederregelBewering over hoe de werkelijkheid eruit moet zien.
Rdf.jpg