installatie

Eigenschappen

VoorkeurslabelinstallatieGeheel van apparaten voor een bepaald doel.
DefinitieGeheel van apparatenAfgewerkt toestel of een samenstel ervan dat op de markt wordt aangeboden als een aparte functionele eenheid ten behoeve van de eindgebruiker en dat in staat is elektromagnetische verstoringen te veroorzaken, of waarvan het functioneren vatbaar is om door dergelijke verstoringen te worden beïnvloed. voor een bepaald doel.
SynonieminstallatiesGeheel van apparaten voor een bepaald doel.
Toelichting op definitieEen installatieGeheel van apparaten voor een bepaald doel. in technische zin is een samenhangend en vaak min of meerEen massa stilstaand landoppervlaktewater. geavanceerd systeem dat een bepaald doel dient, zoals een centraleverwarmingsinstallatie. Dit soort technische installatiesGeheel van apparaten voor een bepaald doel. wordt meestal gemaakt door een loodgieter of een installateur.
Exacte overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.https://www.aquo.nl/index.php/Id-ea4537bc-0272-4ff2-bda6-9427fe02a9fd, https://nl.wikipedia.org/wiki/Installatie_(techniek)

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
installatieGeheel van apparaten voor een bepaald doel.Breder
  • discrete materie (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
installatieGeheel van apparaten voor een bepaald doel.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt. van

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
bellenscherm (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederinstallatieGeheel van apparaten voor een bepaald doel.
installatiedeel (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederinstallatieGeheel van apparaten voor een bepaald doel.
pivot (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederinstallatieGeheel van apparaten voor een bepaald doel.
Rdf.jpg