beoordelingsschema

Eigenschappen

VoorkeurslabelbeoordelingsschemaOpeenvolging van stappen waarmee voor een beoordelingsspoor het toetsingsresultaat kan worden bepaald.
DefinitieOpeenvolging van stappen waarmee voor een beoordelingsspoorHet geheel van te toetsen object (waterkering/kunstwerk), toetsaspect en belasting van het object.Eén van de aspecten aan de hand waarvan de toetsing op veiligheid van de waterkering wordt uitgevoerd. het toetsingsresultaat kan worden bepaald.
Synoniembeoordelingsschema'sOpeenvolging van stappen waarmee voor een beoordelingsspoor het toetsingsresultaat kan worden bepaald.

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
beoordelingsschemaOpeenvolging van stappen waarmee voor een beoordelingsspoor het toetsingsresultaat kan worden bepaald.Breder
  • toetsing (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
beoordelingsschemaOpeenvolging van stappen waarmee voor een beoordelingsspoor het toetsingsresultaat kan worden bepaald.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt.Een bron is de plaats of organisatie waar bepaalde informatie is ontstaan en/of beschikbaar wordt gesteld, of de documenten waarin die informatie is vervat.Punt van waaruit grondwater wordt onttrokken.Het systeem dat de in te winnen grootheden levert.Oorsprong van een emissie. van
beoordelingsschemaOpeenvolging van stappen waarmee voor een beoordelingsspoor het toetsingsresultaat kan worden bepaald.Gerelateerd
  • Id-99933902-0396-e386-e3d9-b890e79a9b23 (Let op: pagina bestaat niet.)
  • beoordelingsspoor (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
  • beoordelingsspoor (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
beoordelingsschemaOpeenvolging van stappen waarmee voor een beoordelingsspoor het toetsingsresultaat kan worden bepaald.Lid van AquoUniforme taal voor het uitwisselen van gegevens binnen de watersector.

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
beoordelingsspoor (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)GerelateerdbeoordelingsschemaOpeenvolging van stappen waarmee voor een beoordelingsspoor het toetsingsresultaat kan worden bepaald.
Rdf.jpg