stikstof

Eigenschappen

VoorkeurslabelstikstofScheikundig element uit de reeks niet-metalen van het periodiek systeem met atoomnummer 7.
AfkortingN2Scheikundig element uit de reeks niet-metalen van het periodiek systeem met atoomnummer 7.
DefinitieScheikundig elementEnkelvoudig ding, dat lid kan zijn van een verzameling. Een element is een concept of een relatie. uit de reeks niet-metalen van het periodiek systeem met atoomnummer 7.
Toelichting op definitieHet elementEnkelvoudig ding, dat lid kan zijn van een verzameling. Een element is een concept of een relatie. stikstofScheikundig element uit de reeks niet-metalen van het periodiek systeem met atoomnummer 7. (NGetal, dat het resultaat is van een telling van een eindig aantal dingen.) komt in de natuurDe natuur is de inhoud en werking van het heelal zoals door de mens waargenomen, ervaren en/of gewaardeerd. Hiertoe behoren de niet-levende en de levende natuur. De natuur wordt met name bestudeerd door de natuurwetenschappen. altijd voor als eenverbinding, bijv. N2Scheikundig element uit de reeks niet-metalen van het periodiek systeem met atoomnummer 7..
Exacte overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.http://www.aquolex.nl/html5/?id=28893&type=term
Video van
StatusConceptMentale representatie van een soort ding.

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
stikstofScheikundig element uit de reeks niet-metalen van het periodiek systeem met atoomnummer 7.Breder
  • chemische stof (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
  • nutriënten (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
stikstofScheikundig element uit de reeks niet-metalen van het periodiek systeem met atoomnummer 7.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt.Een bron is de plaats of organisatie waar bepaalde informatie is ontstaan en/of beschikbaar wordt gesteld, of de documenten waarin die informatie is vervat.Punt van waaruit grondwater wordt onttrokken.Het systeem dat de in te winnen grootheden levert.Oorsprong van een emissie. van

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
NH4+(-N) ammonium (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederstikstofScheikundig element uit de reeks niet-metalen van het periodiek systeem met atoomnummer 7.
NH4-Nammoniak stikstof (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederstikstofScheikundig element uit de reeks niet-metalen van het periodiek systeem met atoomnummer 7.
anorganisch stikstof (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederstikstofScheikundig element uit de reeks niet-metalen van het periodiek systeem met atoomnummer 7.
organisch stikstof (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederstikstofScheikundig element uit de reeks niet-metalen van het periodiek systeem met atoomnummer 7.
Rdf.jpg