vispassage Wessinghuizen

Eigenschappen

Voorkeurslabelvispassage WessinghuizenVispassage in de Westerwoldse Aa nabij Wessinghuizen.
DefinitieVispassage in de Westerwoldse AaDe Westerwoldse Aa (ook: Westerwoldsche Aa) is een rivier in Westerwolde. De rivier wordt gevormd uit de riviertjes of (beken) Mussel Aa en Ruiten Aa die bij Wessinghuizen samen komen. De samengevoegde stroom loopt verder in de richting van de Dollard. In het gedeelte ten noorden van Bad Nieuweschans vormt de Westerwoldse Aa de rijksgrens tussen Nederland en Duitsland. nabij Wessinghuizen.
Afbeelding vanvispassage Wessinghuizen in de Westerwoldsche Aa


vispassage Wessinghuizen in de Westerwoldsche Aa

vispassage Wessinghuizen in de Westerwoldsche Aa

vispassage Wessinghuizen in de Westerwoldsche Aa

Vispassage WessinghuizenVispassage in de Westerwoldse Aa nabij Wessinghuizen. in de Westerwoldsche AaDe Westerwoldse Aa (ook: Westerwoldsche Aa) is een rivier in Westerwolde. De rivier wordt gevormd uit de riviertjes of (beken) Mussel Aa en Ruiten Aa die bij Wessinghuizen samen komen. De samengevoegde stroom loopt verder in de richting van de Dollard. In het gedeelte ten noorden van Bad Nieuweschans vormt de Westerwoldse Aa de rijksgrens tussen Nederland en Duitsland.

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
vispassage WessinghuizenVispassage in de Westerwoldse Aa nabij Wessinghuizen.Breder
  • vispassage (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
vispassage WessinghuizenVispassage in de Westerwoldse Aa nabij Wessinghuizen.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt.Een bron is de plaats of organisatie waar bepaalde informatie is ontstaan en/of beschikbaar wordt gesteld, of de documenten waarin die informatie is vervat.Punt van waaruit grondwater wordt onttrokken.Het systeem dat de in te winnen grootheden levert.Oorsprong van een emissie. van
Rdf.jpg