grondwateronttrekking

Eigenschappen

VoorkeurslabelgrondwateronttrekkingOnttrekken van grondwater door middel van een onttrekkingsinrichting.
DefinitieOnttrekken van grondwater door middel van een onttrekkingsinrichting.
Publieksvriendelijke toelichtingGrondwaterAl het water dat zich onder het bodemoppervlak in de verzadigde zone bevindt en dat in direct contact met bodem of ondergrond staat. uit de grond halen.
Synoniemgrondwater onttrekkingOnttrekken van grondwater door middel van een onttrekkingsinrichting., grondwateronttrekkingenOnttrekken van grondwater door middel van een onttrekkingsinrichting., onttrekken van grondwaterOnttrekken van grondwater door middel van een onttrekkingsinrichting., grondwater onttrekkenOnttrekken van grondwater door middel van een onttrekkingsinrichting.
Toelichting op definitiePunt, vlak. Door het waterschap kan gekozen worden welk grafisch primitief het meest past bij de onttrekking. BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt.Een bron is de plaats of organisatie waar bepaalde informatie is ontstaan en/of beschikbaar wordt gesteld, of de documenten waarin die informatie is vervat.Punt van waaruit grondwater wordt onttrokken.Het systeem dat de in te winnen grootheden levert.Oorsprong van een emissie.: UIVO-W Onttrekkingen van grondwater door drinkwaterleidingbedrijf, industrie, agrariërs en op bouwlocaties, bij de bouw van tunnelsOndergrondse of onder water gelegen verbinding tussen twee punten, aan beide einden voorzien van een open bakconstructie., bodemsanerigen enz.
Exacte overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.https://www.aquo.nl/index.php/Id-faf2caba-18db-4eac-bc7b-3fd9f71a4c03
Afbeelding van142px-AutomaticlyOperatingIrrigationReel.jpg
Slangenhaspel behorend bij de door een trekkerEen tractor of trekker is een voertuig dat speciaal is ontwikkeld voor gebruik in de landbouw, maar nu ook voor andere doeleinden wordt gebruikt. aangedreven waterpomp.

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
grondwateronttrekkingOnttrekken van grondwater door middel van een onttrekkingsinrichting.Breder
  • grondwater (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
grondwateronttrekkingOnttrekken van grondwater door middel van een onttrekkingsinrichting.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt.Een bron is de plaats of organisatie waar bepaalde informatie is ontstaan en/of beschikbaar wordt gesteld, of de documenten waarin die informatie is vervat.Punt van waaruit grondwater wordt onttrokken.Het systeem dat de in te winnen grootheden levert.Oorsprong van een emissie. van
grondwateronttrekkingOnttrekken van grondwater door middel van een onttrekkingsinrichting.Gerelateerd
grondwateronttrekkingOnttrekken van grondwater door middel van een onttrekkingsinrichting.Lid van AquoUniforme taal voor het uitwisselen van gegevens binnen de watersector.

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
bronbemaling (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BredergrondwateronttrekkingOnttrekken van grondwater door middel van een onttrekkingsinrichting.
drainage (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BredergrondwateronttrekkingOnttrekken van grondwater door middel van een onttrekkingsinrichting.
Rdf.jpg