ding

Eigenschappen

VoorkeurslabeldingDing, voorwerp, zaak.
DefinitieDingDing, voorwerp, zaak., voorwerp, zaak.
SynoniemdingenDing, voorwerp, zaak.
Exacte overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.https://www.vandale.nl/gratis-woordenboek/nederlands/betekenis/DING#.XvxTxygzaUk, http://ont.cbnl.org/cb/def/CB00001

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
eigenschap (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederdingDing, voorwerp, zaak.
element (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederdingDing, voorwerp, zaak.
ongeclassificeerd ding (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederdingDing, voorwerp, zaak.
rol (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederdingDing, voorwerp, zaak.
Rdf.jpg