ding

Eigenschappen

VoorkeurslabeldingAlles wat waarneembaar of voorstelbaar is op een bepaald niveau.
DefinitieAlles wat waarneembaar of voorstelbaar is op een bepaald niveau.
Publieksvriendelijke toelichtingDingAlles wat waarneembaar of voorstelbaar is op een bepaald niveau., voorwerp, zaak.
SynoniemdingenAlles wat waarneembaar of voorstelbaar is op een bepaald niveau.
Toelichting op definitieBronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt.Een bron is de plaats of organisatie waar bepaalde informatie is ontstaan en/of beschikbaar wordt gesteld, of de documenten waarin die informatie is vervat.Punt van waaruit grondwater wordt onttrokken.Het systeem dat de in te winnen grootheden levert.Oorsprong van een emissie.: NEN 2660-1 (Ontw).
Exacte overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.https://www.vandale.nl/gratis-woordenboek/nederlands/betekenis/DING#.XvxTxygzaUk, http://ont.cbnl.org/cb/def/CB00001
StatusConceptMentale representatie van een soort ding.

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
dingAlles wat waarneembaar of voorstelbaar is op een bepaald niveau.Breder
  • rootding (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
dingAlles wat waarneembaar of voorstelbaar is op een bepaald niveau.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt.Een bron is de plaats of organisatie waar bepaalde informatie is ontstaan en/of beschikbaar wordt gesteld, of de documenten waarin die informatie is vervat.Punt van waaruit grondwater wordt onttrokken.Het systeem dat de in te winnen grootheden levert.Oorsprong van een emissie. van

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
eigenschap (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederdingAlles wat waarneembaar of voorstelbaar is op een bepaald niveau.
element (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederdingAlles wat waarneembaar of voorstelbaar is op een bepaald niveau.
ongeclassificeerd ding (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederdingAlles wat waarneembaar of voorstelbaar is op een bepaald niveau.
rol (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederdingAlles wat waarneembaar of voorstelbaar is op een bepaald niveau.
verzameling (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)BrederdingAlles wat waarneembaar of voorstelbaar is op een bepaald niveau.
Rdf.jpg