gemaal Vennix

Eigenschappen

Voorkeurslabelgemaal VennixHet aanvoergemaal Vennix is gelegen in het kanaal Veendam-Musselkanaal tussen Ceresdorp en Oomsberg.
DefinitieHet aanvoergemaal VennixHet aanvoergemaal Vennix is gelegen in het kanaal Veendam-Musselkanaal tussen Ceresdorp en Oomsberg. is gelegen in het kanaal Veendam-MusselkanaalHet Musselkanaal is een kanaal in de provincie Groningen en vormt een onderdeel van de vaarweg Veendam-Stadskanaal-Ter Apel. tussen Ceresdorp en Oomsberg.
Synoniemaanvoergemaal VennixHet aanvoergemaal Vennix is gelegen in het kanaal Veendam-Musselkanaal tussen Ceresdorp en Oomsberg., gemaal OomsbergHet aanvoergemaal Vennix is gelegen in het kanaal Veendam-Musselkanaal tussen Ceresdorp en Oomsberg., aanvoergemaal OomsbergHet aanvoergemaal Vennix is gelegen in het kanaal Veendam-Musselkanaal tussen Ceresdorp en Oomsberg.
Bijna overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.https://www.gemalen.nl/gemaal_detail.asp?gem_id=33, https://beeldbank.cultureelerfgoed.nl/rce-mediabank/detail/6b651e7c-4737-db6a-a00b-cdfb8bedd2c6/media/89cd51f5-c7f5-f546-cd6b-e96998e52d37
Afbeelding vanaanvoergemaal Vennix


aanvoergemaal Vennix

aanvoergemaal Vennix

aanvoergemaal Vennix

aanvoergemaal Vennix

Aanvoergemaal VennixHet aanvoergemaal Vennix is gelegen in het kanaal Veendam-Musselkanaal tussen Ceresdorp en Oomsberg..
Video van

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
gemaal VennixHet aanvoergemaal Vennix is gelegen in het kanaal Veendam-Musselkanaal tussen Ceresdorp en Oomsberg.Breder
  • aanvoergemaal (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
gemaal VennixHet aanvoergemaal Vennix is gelegen in het kanaal Veendam-Musselkanaal tussen Ceresdorp en Oomsberg.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt.Een bron is de plaats of organisatie waar bepaalde informatie is ontstaan en/of beschikbaar wordt gesteld, of de documenten waarin die informatie is vervat.Punt van waaruit grondwater wordt onttrokken.Het systeem dat de in te winnen grootheden levert.Oorsprong van een emissie. van
Rdf.jpg