atmosferische depositie

Eigenschappen

Voorkeurslabelatmosferische depositieDroge en natte neerslag van (stof)deeltjes en stoffen uit de atmosfeer.
DefinitieDroge en natte neerslagWater in vaste of vloeibare vorm dat uit de atmosfeer op het aardoppervlak valt. van (stofZeer kleine droge deeltjes.)deeltjes en stoffen uit de atmosfeer.
Voorbeeldhttps://www.rivm.nl/bibliotheek/rapporten/2018-0163.pdf
Exacte overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.http://www.aquolex.nl/html5/?id=24423&type=term
Afbeelding vana46be209-4438-4248-b886-9840c6c7d203.png
Natte en droge depositieDe neerslag van materie uit de atmosfeer via deeltjes..

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
atmosferische depositieDroge en natte neerslag van (stof)deeltjes en stoffen uit de atmosfeer.Breder
  • materie (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
atmosferische depositieDroge en natte neerslag van (stof)deeltjes en stoffen uit de atmosfeer.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt.Een bron is de plaats of organisatie waar bepaalde informatie is ontstaan en/of beschikbaar wordt gesteld, of de documenten waarin die informatie is vervat.Punt van waaruit grondwater wordt onttrokken.Het systeem dat de in te winnen grootheden levert.Oorsprong van een emissie. van
atmosferische depositieDroge en natte neerslag van (stof)deeltjes en stoffen uit de atmosfeer.Lid van AquoUniforme taal voor het uitwisselen van gegevens binnen de watersector.

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
droge depositie (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)Brederatmosferische depositieDroge en natte neerslag van (stof)deeltjes en stoffen uit de atmosfeer.
natte depositie (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)Brederatmosferische depositieDroge en natte neerslag van (stof)deeltjes en stoffen uit de atmosfeer.
Rdf.jpg