Geocompressor


Eigenschappen

VoorkeurslabelGeocompressor
DefinitieGeoCompressor is een zeer snelle beeldmateriaal- en puntenwolkcompressie applicatie die specifiek ontworpen is om het aanmaken van ECW, JPEG2000 en HPC formaten (puntenwolken) te vereenvoudigen.
Toelichting op definitieDankzij GeoCompressor verkleint u de footprint van uw beeldmateriaal tot wel 95% zonder visueel verlies. En ook uw puntenwolken kunt u nu met GeoCompressor op deze manier comprimeren, waarna het tevens geschikt is om streaming aan te bieden via APOLLO Essentials.

De applicatie biedt een eenvoudige interface die met een paar klikken uw bestanden comprimeert. Wilt u meer controle en/of het compressie-proces volledig automatiseren, dan is er toegang tot een commandline interface met vele parameters.

Zoals veel andere producten in de Hexagon Geospatial software catalogus is ook GeoCompressor beschikbaar in 3 niveau's, vanaf Essentials, via Advantage tot Professional.
Exacte overeenkomsthttps://www.imagem.nl/nieuws/geocompressor/
Bijna overeenkomsthttps://www.hexagongeospatial.com/technical-documents/geocompressor-user-guide
Afbeelding vanGeocompressor wizard, Compressie instellingen en masker, Geocompressor opties (o.a soort formaat, ECW versie2, ECW versie 3, JPEG2000, bit diepte, kleurbanden (RGB, multiband, grijswaarden)), Geocompressor, nog uit te voeren taken

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
GeocompressorBreder
GeocompressorBron van
GeocompressorGerelateerd

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
Hexagon (Begrip)GerelateerdGeocompressor
Rdf.jpgGeocompressor, metadata toevoegen aan product