Joost de Vree begrippen

Eigenschappen

VoorkeurslabelJoost de Vree begrippenEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.
DefinitieBetreft begrippenEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden. die binnen Joost de Vree encyclopedie gedefinieerd zijn.
BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt.Een bron is de plaats of organisatie waar bepaalde informatie is ontstaan en/of beschikbaar wordt gesteld, of de documenten waarin die informatie is vervat.Punt van waaruit grondwater wordt onttrokken.Het systeem dat de in te winnen grootheden levert.Oorsprong van een emissie.https://www.joostdevree.nl

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten

Link naar collectie : Joost de Vree begrippen

Andere informatiebronnen

Joostdevree.nl is een encyclopedie met onderwerpen uit architectuurBeschrijving van een complex geheel, en van de principes die van toepassing zijn op de ontwikkeling van het geheel en zijn onderdelen., bouwkunde en andere bouwgerelateerde zakenVoor menselijke beheersing vatbaar stoffelijk object..