agrarisch terrein

Eigenschappen

Voorkeurslabelagrarisch terreinGrond ten behoeve van landbouwkundige verbouw van gewassen.
DefinitieGrond ten behoeve van landbouwkundige verbouw van gewassenGewassen, vaste planten en struiken.Een gewas is een plantensoort, die geteeld wordt voor de productie van planten in de tuinbouw, de akkerbouw en sierteelt..
Synoniemagrarische terreinenGrond ten behoeve van landbouwkundige verbouw van gewassen.
Toelichting op definitieBronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt.: CHEOBS.
Exacte overeenkomstObligatoire verbintenisscheppende, meerzijdige rechtshandeling in de vorm van een wilsovereenkomst tussen twee of meer partijen gericht op het in het leven roepen van verbintenissen.http://ont.cbnl.org/cb/def/CB01176

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
agrarisch terreinGrond ten behoeve van landbouwkundige verbouw van gewassen.Breder
  • terrein (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
agrarisch terreinGrond ten behoeve van landbouwkundige verbouw van gewassen.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt. van

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
akkerland (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)Brederagrarisch terreinGrond ten behoeve van landbouwkundige verbouw van gewassen.
boomgaard (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)Brederagrarisch terreinGrond ten behoeve van landbouwkundige verbouw van gewassen.
bouwland (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)Brederagrarisch terreinGrond ten behoeve van landbouwkundige verbouw van gewassen.
braak (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)Brederagrarisch terreinGrond ten behoeve van landbouwkundige verbouw van gewassen.
weiland (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)Brederagrarisch terreinGrond ten behoeve van landbouwkundige verbouw van gewassen.
Rdf.jpg