bodemdalingsgemaal

Eigenschappen

VoorkeurslabelbodemdalingsgemaalGemaal wat is aangelegd om de gevolgen van de bodemdaling door mijnbouw (gaswinning, oliewinning, zoutwinning) voor wat betreft de waterbeheersing te compenseren.
DefinitieGemaal wat is aangelegd om de gevolgen van de bodemdalingDaling van het grondoppervlak door oxidatie van veen, zetting of geologische processen. door mijnbouw (gaswinning, oliewinning, zoutwinning) voor wat betreft de waterbeheersing te compenseren.
SynoniembodemdalingsgemalenGemaal wat is aangelegd om de gevolgen van de bodemdaling door mijnbouw (gaswinning, oliewinning, zoutwinning) voor wat betreft de waterbeheersing te compenseren.
Toelichting op definitieEen voorbeeld van een bodemdalingsgemaalGemaal wat is aangelegd om de gevolgen van de bodemdaling door mijnbouw (gaswinning, oliewinning, zoutwinning) voor wat betreft de waterbeheersing te compenseren. is gemaal RozemaHet Gemaal Rozema is gebouwd door het toenmalige waterschap Eemszijlvest en in 2000 in gebruik genomen. in Termunten.
Afbeelding vanboezemgemaal Rozema
BodemdalingsgemaalGemaal wat is aangelegd om de gevolgen van de bodemdaling door mijnbouw (gaswinning, oliewinning, zoutwinning) voor wat betreft de waterbeheersing te compenseren. Rozema, Termunten.

Relaties

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunten
bodemdalingsgemaalGemaal wat is aangelegd om de gevolgen van de bodemdaling door mijnbouw (gaswinning, oliewinning, zoutwinning) voor wat betreft de waterbeheersing te compenseren.Breder
  • oppervlaktewatergemaal (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)
bodemdalingsgemaalGemaal wat is aangelegd om de gevolgen van de bodemdaling door mijnbouw (gaswinning, oliewinning, zoutwinning) voor wat betreft de waterbeheersing te compenseren.BronGrondwater dat op natuurlijke wijze uit het aardoppervlak tevoorschijn komt. van
bodemdalingsgemaalGemaal wat is aangelegd om de gevolgen van de bodemdaling door mijnbouw (gaswinning, oliewinning, zoutwinning) voor wat betreft de waterbeheersing te compenseren.Gerelateerd
  • bodemdaling (BegripEen begrip is een entiteit waarmee een bepaalde klasse, een idee of een relatie als object aangeduid kan worden.)

Afgeleide relatiesDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.

VertrekpuntRelatieDe typering van het structurele verband tussen een object van een objecttype en een (ander) object van een ander (of hetzelfde) objecttype.Eindpunt
gemaal Rozema (GebiedHet geheel van virtuele en fysieke (aanwijsbare) opdelingen en indelingen van het aardoppervlak.)BrederbodemdalingsgemaalGemaal wat is aangelegd om de gevolgen van de bodemdaling door mijnbouw (gaswinning, oliewinning, zoutwinning) voor wat betreft de waterbeheersing te compenseren.
Rdf.jpg