Bestand:Leidraden Harmoniseren Afvoergebieden v1.1.pdf

Leidraden_Harmoniseren_Afvoergebieden_v1.1.pdf(bestandsgrootte: 1,93 MB, MIME-type: application/pdf)

LicentieEen licentie (van het Latijnse woord licere, toegestaan zijn) is de formele of wettelijke toestemming om iets te doen. Het woord kan ook betrekking hebben op het document waarin staat dat die toestemming is gegeven.

https://opensource.org/licenses/GPL-2.0

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijdTijd in klassieke zin is het verschijnsel dat van een gebeurtenis gezegd kan worden dat deze na of voor een andere gebeurtenis plaatsvindt. Een gebeurtenis vindt plaats op een tijdstip of moment. om het bestandEen elektronisch bestand (computerbestand), kortweg bestand (Engels: file) is een geordende verzameling van gegevens in elektronische vorm, die door het elektronische apparaat (computer, smartphone, digitale videorecorder en dergelijke) onder één naam kan worden behandeld en aangesproken. te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie14 mei 2021 10:12 (1,93 MB)Mburgler (overleg | bijdragen)
  • U kunt dit bestand niet overschrijven.

Dit bestandEen elektronisch bestand (computerbestand), kortweg bestand (Engels: file) is een geordende verzameling van gegevens in elektronische vorm, die door het elektronische apparaat (computer, smartphone, digitale videorecorder en dergelijke) onder één naam kan worden behandeld en aangesproken. wordt op de volgende 3 pagina's gebruikt: